Убавина

Летни маникир трендови

Ви ги представуваме најжешките и најпопуларни бои на лакови за нокти кои ќе владеат како тенденција до крајот на летото. Летниот код е Боја! Но не каква и да е, туку смела комбинација со други бои.

Неон нокти

Малку од ова, малку од она, и сето тоа во неон боја. Секој нокт има свој концепт – француски маникир и маникир полумесечина.

Графички ефект

Условот е да присуствуваат две контрастни бои, оформени во графичка зависност како оваа на сликата, на пример.

Бои како од стрип

Точки

Знаеме дека нема ништо револуционарно во точките на ноктите, но се толку симпатични и убави, што нема да ги оставиме да си одат наскоро.

Метална опсесија

Металик боите можат да бидат истовремено силни и женствени. Ако неон ноктите се погодни за во текот на денот, тогаш металик боите се одлични за навечер.

 

 

Напиши коментар