Мода

Лето 2013 во костимите на Victoria’s Secret

Victoria’s Secret  повторно ги соблекува убавиците за својата најнова колекција наменета за лето 2013 година или колекција за на плажа. Погледнете ги во нашата галерија новите модели на брендот.

Ангели в банските на 2013-а

Ангели в банските на 2013-а (1)

Ангели в банските на 2013-а (2)

Ангели в банските на 2013-а (3)

Ангели в банските на 2013-а (4)

Ангели в банските на 2013-а (5)

Ангели в банските на 2013-а (6)

Ангели в банските на 2013-а (7)

Ангели в банските на 2013-а (8)

Ангели в банските на 2013-а (9)

Ангели в банските на 2013-а (10)

Ангели в банските на 2013-а (11)

Ангели в банските на 2013-а (12)

Ангели в банските на 2013-а (13)

Ангели в банските на 2013-а (14)

 

Напиши коментар