ШоуБиз

Линзи Лохан ја чека лекување до крајот на животот!

Lindsay Lohan Steps Out In NYC

Линзи Лохан неодамна ја напуштила клиниката за одвикнување каде поминала три месеци, но според новите извештаи, глумицата е свесна за тоа дека до крајот на животот ќе мора да оди на терапии.

“Таа се згрозува кога ќе погледне каде беше пред  само три месеци. Вели дека е свесна за тоа дека веројатно до крајот на животот ќе мора да оди на терапии и дека секогаш ќе и треба поддршка поради искушенијата кои ја опкружуваат”, порачува еден извор за “Closer” списанието. Наводно, Линзи планира да напише книга за сето она низ што поминала.

“Линзи сака да открие кои се луѓето кои ги нарекува “ѓубриња” во Холивуд.

Напиши коментар