← НАЗАД НА БОЗА

Љубовта е циклус

Љубовта е циклус
993 Читања

Кога си заљубен, те повревредуваат.

Кога ќе те повредат, почнуваш да мразиш.

Кога мразиш, почнуваш да забораваш.

Кога пробуваш да заборавиш, чувствуваш празнина.

А кога ќе почнеш да чувствуваш празнина…

Порано или подоцна повторно ќе се заљубиш.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk