man fashion

Lou Dalton есен-зима 2013

Погледнете ја најновата Lou Dalton есен-зима 2013 колекција и видите што ново ве очекува во светот на машката мода.

Оваа колекција претставува мешавина на повеќе стилови, каде очигледно доминираат класичниот без кој мажите не можат, со интересни елементи на новите актуелни трендови.

 

Напиши коментар