← НАЗАД НА БОЗА

Louis Vuitton пролет/лето 2014

Louis Vuitton пролет/лето 2014
730 Читања

Оваа сезона модната куќа Louis Vuitton  оди на патување…

Нивното модно студио за мажи и Ким Џонс објаснуваат дека колекцијата сама по себе зборува за слобода на избор и слобода на луксуз. Инкорпорирање на елементи на американската култура со глобалната перспектива, Џонс канализира промениливост во изразувањето преку облеката од излегување во град, патување, од снежни планини до кактуси во пустина, а тоа е она што навистина го има во Америка. Истражувајки ја американската култура од софистицирана перспектива, Џонс го напаѓа класичниот американски спортски стил, одвојувајќи го од познатиот првичен изглед од 1960 година до духот на отворен простор и секако на крајот долго очекуваните романтични и елегантни вечери.

12345

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk