Sweet Home

Луксуз и гламур во куќите на ѕвездите

Што е славата ако немаш удобно местенце каде ќе можеш да се одмориш од неа? Утврдивме дека ѕвездите освен на својот перфектен надворешен изглед се радуваат и на исто толку прекрасните куќи. Започнуваме со Брук Шилдс која си има прекасен дом во Њујорк.

Хилари Свонк

Риз Витерспун

Иванка Трамп

Дизајнерот Нејт Баркос

Елен Деџенерис

Вил Смит

 

Напиши коментар