Sweet Home

Луксузен дом во Франција

Величествена вила на францускиот залив Villefranche со совреш поглед кон морето…

Оваа импресивна, примамлива вила за одмор просто ќе ве маѓепса со комбинацијата на панорамскиот поглед на морето. Сите простории од оваа луксузна вила се совршено прилагодени со спокојството и опуштен одмор. Во нејзината внатрешност се наоѓаат пет спални соби, пет бањи, две кујни, една сала и една трепезарија. Прекрасни тераси се наоѓаат позади секој акол на вилата, како и прекрасна градина на кровот.

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

LUKSUZNA VILA U FRANCUSKOJ

 

Напиши коментар