Sweet Home

Луксузен ентериер во Њујорк

На врвот од познатиот Plaza хотел се наоѓа триплекс од 600 метри квадратни, кој ги исполнува сите очекувања кога е во прашање луксузот…

Со својот изглед полн со стил и преполн со обилен луксуз кој никого не изненадува, овој пентхаус е прекрасен проект со висок квалитет и луксузен италијански намештај.

Дневната соба е дизајнирана да ве доближи до природата. Секој агол е внимателно декориран, за се да изгледа совршено. Секако, терасата со поглед на прекрасната метропола Њујорк, е секогаш полн погодок.

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

LUKSUZNI ENTERIJER U NJUJORKU

 

Напиши коментар