Sweet Home

Луксузен француски имот

Елеганцијата со европски стил е видлива и во внатрешноста и во надворешноста на овој луксузен француски имот…

Овој луксузен имот се наоѓа во Барингтон. Се простира на повеќе од 8 хектари уреден двор и езеро, и има површина од 2000 метри квадратни животен простор. Има совршен поглед на природата и езерото, пет спални соби, 11 бањи, изградено  е 2008. година, а за негова изградба биле потребни пет години.

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

LUKSUZNO FRANCUSKO IMANJE

 

Напиши коментар