Дестинации

Луксузен хотел Palais Namaskar

Посетете го третиот по ред најголем град во Мароко по Казабланка и Рабат, чије име значи “Земја на боговите”…

Сместувањето во 5 звезди во Palais Namaskar во Маракеш е хармонија од елеганција и екстравагандност со неверојатен поглед на планините, езерата и мирисните градини. Декорот е живописна комбинација од источно инспирираната архитектура и Feng Shui принципите на современиот дизајн на ентериерот.

Palais Namaskar има вкупно 41 смештајна единица која се дели на една врста соби, три врсти на апартмани, две врсти на луксузни вили и три неверојатни палати. Некои едници имаат тераса додека другите имаат надворешно џакузи и базени со греење. Луксузните вили нудат приватни базени и градини, додека палатите со 5 звезди имаат и приватна кујна која нуди и приватна услуга.LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

LUKSUZNI HOTEL PALAIS NAMASKAR

 

Напиши коментар