Дестинации

Луксузен хотел во Маурициус

Royal Palm Hotel, местото каде што соништата стануваат јаве…

Маврициус сам по себе е дестинација од соништата, уште ако се работи за хотел од оваа класа, незаборавниот луксузен одмор е загарантиран. Лоциран е длабоко во Индискиот океан, источно од Мадагаскар, југоисточно од архипелагот Сејшели. Се наоѓа само на неколку минути од Grand Bay, најпопуларните места во Маурициус. Тука се наоѓаат многу ноќни клубови, продавници со луксузни брендови, ресторани…

Хотелот нуди супериорна услуга, врз основа на “all inclusive” третман. Че имате и свое приватно место на плажа, кое ќе ви овозможи сјајни моменти на одмор, со прекрасен поглед на океанот. На услуга ви се 3 ресторани, 24 часа на ден, собна услуга, тениски терени, многубројни спортови на вода, спа центар…

RASKOŠNI HOTEL NA MAURICIJUSU

RASKOŠNI HOTEL NA MAURICIJUSU

RASKOŠNI HOTEL NA MAURICIJUSU

RASKOŠNI HOTEL NA MAURICIJUSU

RASKOŠNI HOTEL NA MAURICIJUSU

RASKOŠNI HOTEL NA MAURICIJUSU

RASKOŠNI HOTEL NA MAURICIJUSU

RASKOŠNI HOTEL NA MAURICIJUSU

RASKOŠNI HOTEL NA MAURICIJUSU

 

Напиши коментар