Дестинации

Луксузен хотел во Женева

Идеално за оние кој сакаат да се опуштат и да уживаат во луксузот на денешницата, Mandarin Oriental хотелот во Женева кој е во здружение со Швајцарскиот луксузен произведувач на часовници Hublot нудат ексклузивен пакет со комбинација на релаксација и одмор во еден од неверојатните апартмани со приватана посета на ексклузивната “Watch Academy” работилница.

Mandarin Oriental Хотелот во Женева е луксузен хотел лоциран на десниот брег од реката Rhone, на неколку минути од женевските финансиски институции, луксузни продавници и галерии.

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

APARTMAN LUXURY OF TIME

 

Напиши коментар