Sweet Home

Луксузен и современ ентериер

Capoferro Desing Build  Group го дизајнираа овој прекрасен ентериер, трансформирајќи го домот во совршено место за живеење…

Оргинално, првиот спрат од оваа куќа имал соби кои биле одвоени со голем број на зидови. Во текот на трансформацијата, тие исчезнале, правејќи ги собите отворени, со панорамски прозорци кои гледаат на прекрасната природа во задниот дел на куќата.

Кујната, тепезаријата и дневната соба се споени во едно, со совршен баланс и хармонија. Целата куќа е украсена со бела боја и со дрво, додека клиентите инсистирале барот да биде блескаво зелен. Целокупниот амбиент повикува на релаксација, одмарање и уживање, со фокус на каминот, кој има специјално место за чување на дрвата.

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

LUKSUZNI I SAVREMENI ENTERIJER

 

 

Напиши коментар