Sweet Home

Луксузен имот во Австралија

Изградбата на луксузни домови во Австралија цвета и бројот на раскошни палати е се поголем…

Оваа резиденција се наоѓа во “Queensladn” и просто го привлекува погледот со својот изглед.

Кога зборуваме за стил и раскош, оваа палата е на едно од првите места во Австралија. Таа има свој приватен пат кој води до нејзините порти и се протега на 44 хектари. Поседува 10 луксузно опремени спални соби. Дизајнерите на оваа вила имаат посветено огромно внимание и на најмалите детали. Внатрешноста на резиденцијата е опремена со најсовремена технологија, а на гостите на располагање им се огромна библиотека, музичка соба, трепезарија, потполно опремен бар и гаража за 5 автомобили.

LUKSUZNO IMANJE U AUSTRALIJI

LUKSUZNO IMANJE U AUSTRALIJI

LUKSUZNO IMANJE U AUSTRALIJI

LUKSUZNO IMANJE U AUSTRALIJI

LUKSUZNO IMANJE U AUSTRALIJI

LUKSUZNO IMANJE U AUSTRALIJI

LUKSUZNO IMANJE U AUSTRALIJI

LUKSUZNO IMANJE U AUSTRALIJI

LUKSUZNO IMANJE U AUSTRALIJI

 

Напиши коментар