Sweet Home

Луксузен имот во Палм Бич

Овој имот во Палм Бич кој наликува на палата се состои од 4 хектари фантастичен простор…

Ова е инаку петти најскап дом во кругот на Палм Бич. Парцелата од два хектари, позната под името Paradiso del Mar e сместена помеѓу брегот и Атлантскиот океан, одвоен со прекрасен булевар. Со подземен тунел кој ги спојува главната резиденција и куќата на плажа, овој имот во ројал стил е грандиозен и импресивен.

Овој имот на три спрата, се наоѓа на прекрасниот булевар крај океанот, има приватен влез, тераса свртена кон океанот, драматични мермерни степеници, соба за билијард, медија соба, работна соба со луксузни дрвени панели, како и кујна со гурмански простор и апарати за подготовка на храна.

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

LUKSUZNI POSED U PALM BEACHU

 

Напиши коментар