Керозин

Луксузен катамаран

Погледнете го луксузниот катамаран, дело на “NISI YACHTS” компанијата…

Во соработка со дизајнерската куќа “Setzer Yacht Architects”, компанијата “NISI Yachts” го креирала овој навистина раскошен, и функционален катамаран, јахтите се и понатаму незаменливи пловила, меѓутоа трендот на пловење со катамаран е во голем развој…

Се што во овој момент знаеме за овој катамаран од серијата Xpresso 1500, е неговата должина од 15 метри  и дека неговите карактеристики ќе бидат прилагодени за семејни потреби.

LUKSUZNI KATAMARAN

LUKSUZNI KATAMARAN

LUKSUZNI KATAMARAN

LUKSUZNI KATAMARAN

LUKSUZNI KATAMARAN

LUKSUZNI KATAMARAN

 

Напиши коментар