Дестинации

Луксузен одмор на Алпите – Chalet Marco Polo

Chalet Marco Polo се наоѓа на французките Алпи и е продукт на искусна дизајнерска работа чија очигледна цел била да создаде рајско катче за одмор среде снежната покривка на масивните планински падини. Оваа вила нуди неспоредливо доживување во луксуз и комфорт.

Големината на вилата е соодветна за голема група пријатели за кои се предвидени и соодветен број спални соби. Зарем не би го избрале ова место како идеална дестинација за зимски одмор?

Marco Polo Bedroom hires Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Downstairs Bar h Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo fire hires Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Lounge Xmas hire Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Master hires Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Salon downstairs Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Upper Bar hires Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Upper Lounge hir Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Wine Cellar hire Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Gym hires Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Wine hires Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Jacuzzi hires Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Pool hires Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

Marco Polo Bathroom hires Luxurious Chalet Marco Polo Offering Extended Views of the Alps in Val dIsère, France

 

Напиши коментар