Sweet Home

Луксузен пентхаус во Торонто

Луксузен пентхаус кој совршено ги спојува минимализмот и толината, функционалноста и удобноста…

Овој луксузен и елегантен дом зрачи со современ дизајн, топлина и удобност. Црно-белите тонови, бетонот и клавирот – представуваат совршен рецепт за креирање на интересен контраст кој ќе ги задоволи и оние со нјпрефинет вкус. Пентхаусот е поделен на три главни целини: просторија за забава, приватна просторија и внатрешен двор. Секоја од овие целини поседува специфични функции, во зависност од потребата  на сопствениците. Во дневната соба е сместен импозантен камин. Црно-белите елементи создаваат пријатен амбиент, додека самиот пентхаус е во потполност верен на минималистичкиот декор: кујната е во подполност бела, спалната соба е опремена само со потребниот намештај, а до вратата се стигнува поминувајќи низ празна просторија низ чии зидови се слева вода. Понекогаш е тоа се што ви е потребно по напорната недела.

YORKVILLE PENTHAUS U TORONTU

YORKVILLE PENTHAUS U TORONTU

YORKVILLE PENTHAUS U TORONTU

YORKVILLE PENTHAUS U TORONTU

YORKVILLE PENTHAUS U TORONTU

YORKVILLE PENTHAUS U TORONTU

YORKVILLE PENTHAUS U TORONTU

YORKVILLE PENTHAUS U TORONTU

YORKVILLE PENTHAUS U TORONTU

YORKVILLE PENTHAUS U TORONTU

 

Напиши коментар