Керозин

Луксузна едрилица Vertigo

Едрилица со најмногу награди за 2012 година…

Поточно, проектот “Vertigo”, започнат е во 2004. година. Во текот на 2007. и 2008. година, поради финансиските проблеми, изработката на ова прекрасно пловило на кратко била прекината. Врв на комфорот, беспрекорен дизајн, максималната функционалност ја прават оваа едрилица најдобра во 2012. година. За дизајнот на екстериерот, бил задолжен францускиот дизајнер Philippe Briand, кој во минатото работел исклучително со спортски јахти.

Јахтата поседува теретана, два базена, два бара, простор долг 8 метри каде што сопственикот може да ја стави својата лимузина, две пространи платформи, базен, трепезарија за 12 луѓе, 5 апартмани…

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

LUKSUZAN JEDRENJAK VERTIGO

Напиши коментар