Дестинации

Луксузна историска палата на Босфор

Хотелот Les Ottomans, сместен е дирекно на Босфор и нуди луксузно сместување во реновираната палата на пашата…

Хотелот се состои од десет уникатни и оргинални апартмани, поседува спа центар со хамам и џакузи, 2 базена и овозможува внимателна услуга. Ентериерот на раскошните простории на хотелот, уреден е со комбинација од локален намештај, западен дизајн и современи содржини. Секоја соба има де лукс џакузи када, гарнитура за седење и LCD телевизор со сателитски канали.

Во ресторанот на хотелот гостите можат да уживаат во традиционалните турски специјалитети. Панорамската тераса покрај водата обезбедува пријатен амбиент за уживање во сите врсти на безалкохолни и алкохолни пијалоци. На 6 километри од хотелот се наоѓаат многу популарни атракции за туристите, вклучувајќи го плоштадот Таксим .

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

LUKSUZNA ISTORIJSKA PALATA NA BOSFORU

 

Напиши коментар