Sweet Home

Луксузна куќа на Карипското море

Ќе ви представиме куќа која со сигурност може да стане репер за луксуз. Ова катче од рајот се наоѓа на островот Ангвила во Карипското Море и ако имате среќе да се најдете таму, нема како да не се заљубите во оваа мешавина од романтика и практичност.

Егзотични плафони од цврсто дрво, мермерни подови и огради кој го надополнуваат изгледот на ова извонредно дело со површина повеќе од 4000 метри квадратни.

Освен со неверојатна глетка вилата плени и со шик џакузи, два базени, соба за релаксација и фитнес сала.

Ова е ремек дело на архитектурата со модерен дизајн. Класиката и иновативноста се преплетуваат, нудејќи еден дом од соништата.

 

Напиши коментар