Sweet Home

Луксузна куќа на Тајланд

Добредојдовте на егзотичниот Тајланд…

Фантастичен поглед, неверојатни луѓе, интересна храна и голем број активности кои би можеле да изгледаат егзотично за западните туристи, вредни се за “ризик” и истражување на границите на тајландскиот живот!

Можеби ќе се најдете на земјиштето кое изобилува со културни разноликости, каде се наоѓа Baan Citta куќата, во северниот дел на градот Банкок. Таа е дело на XXS, дизајнерското студио кое воглавно се фокусира на балансирање на естетиката и функционалноста, и создавање на совршени токови помеѓу просторот.

Навистина фантастична, оваа куќа има прекрасен поглед на езерото. Можете да уживате во прекрасното заоѓање на сонцето од  интимноста на собите кој се наоѓаат на спрат. Она што е навистина неверојатно е фактот дека можете да уживате во погледот на езерото од базенот, што ќе ви даде едно посебно чувство дека во моментот ќе зароните во бесконечноста.

Куќата е навистина пространа и инспиративна, поради барањата на клиентите, кој навистина сакале зен дом, совршено уточиште со мнгу отворен простор.

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

LUKSUZNA KUĆA NA TAJLANDU

 

Напиши коментар