Sweet Home

Луксузна летна вила во Тоскана

Оваа прекрасна и луксузна вила овозможува потполна приватност.

Поделена е на неколку делови со приватни тераси, идеални за големи забави.

Дизајнот на вилата е современ, користени се бледи бои за да можат да се нагласат заоблените зидови, дрвените греди и неверојатните спирални скалила.

Големите прозорци и високите плафони ја нагласуваат големината на дневните и спалните соби. Дневната соба и трепезаријата во приземјето водат до камената тераса со базен.

Надворешниот простор се состои од прекрасно дизајнирани градини.

Оваа луксузна вила поседува и базен со топла вода со големина од 6×12 метри, кој се наоѓа пред куќата на камената тераса.

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

LUKSUZNA LETNJA VILA U TOSKANI

 

Напиши коментар