Sweet Home

Луксузна вила во Лос Анџелес

Оваа современа резиденција се наоѓа над Sunset Strip во Лос Анџелес…

Со три спални соби и 3.5 бањи, оваа елегантна вила им посакува добредојде на своите станари и гости со удобната колекција на просторот. Се простира на околу 400 метри квадратни, а ентериерот претставува фасцинантна комбинација од смел современ стил и традиционалните источни влијанија. Драматичната архитектура има фокус на обезбедување на природна светлина низ панорамските прозорци со рамки од темно дрво.

Челичната конструкција е разубавена за да може да биде дел од модерниот животен стил, унапредувајќи го традиционалниот ентериер до креација на совршана мешавина од елеганција и смелост. Овој скулптурален дом има базен, спа, и прекрасно уредено природно окружување, што го прави совршен за луѓето кои имаат динамичен друштвен живот. Двете спални соби во приземјето гледаат кон базенот, додека на горниот спрат се наоѓаат само главниот апартман и една бања. Панорамскиот поглед на градот е само шлаг на тортата, давајќи ни можност на моќна конекција со окружувањето.

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

LUKSUZNA VILA NA SUNSET STRIPU

 

Напиши коментар