Sweet Home

Луксузни камини за совршена атмосфера

Зелената алтернатива на традиционалните камини или моделите на EcoSmart.

Моделите користат биоетанол, гориво од органско потекло, и затоа топлината што ја произведуваат е мошне ефикасен начин за да го загреете својот дом. Бидејќи биоетанолот гори без дим, камините немаат потреба од оџаци, а топлината се задржува во домот многу повеќе.

Овие камини се дело на современата уметност. Можат да бидат поставени било каде во домот, имаат различен изглед и облик – од традиционални па се до модерни модели кои изгледаат како луксузна декорација во вашиот дом.

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

LUKSUZNI KAMINI

 

Напиши коментар