Sweet Home

Луксузните Acquaefuoco камини за вашиот дом

Овие модерни, био-етанолски декоративни камини се дело на италијанскиот произведувач Acquaefuoco. Како што и самите велат, нивна мисија е креирање на предмети кои, освен функционалност, создаваат интензивни емоции и пријатна атмосвера за живеење и опуштање.

Колекцијата се заснива на мотивите на вода и оган, кои се универзални елементи на природата од која потекнува животот, а ја карактеризира крајно иновативен дизајн кој одстапува од традиционалниот пристап. Acquaefuoco успешно осмислил концепт – оган на отворено на безбеден и еколошки начин благодарение на употребата на био-етанолот кој не го загрозува животниот простор и околината…

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

ACQUAEFUOCO KAMINI

 

Напиши коментар