Дестинации

Луксузно патување по Mедитеранот

Ова лето почастете се себе со луксузно патување низ земјите на Медитеранот…

Тргнете на ова патување сами или во придружба на некоја драга личност. Уживајте во благодетите на топлите медитерански земји каде владее пријатна клима, создадена за уживање.

Истражете го источниот Медитеран, патувајќи низ Кипар, кој според приказните е родното место на Афродита, божицата на љубовта и убавината, одморете се на плажите покриени со златен песок и смирувачката тиркизна вода. Кипар важи за едно од најубавите места во Европа.

Расфрлени околу Медитеранското море, Португалија и Шпанија се фантастични места за уживање. Посетете ги малите рибарски села на Шпанија, почувствувајте ја културата на древните народи…

Француската ривиера е прекрасна за уживање со стил, тоа е место каде можете да ги видите филмските звезди и многу познати личности, трендсетерите и љубителите на модата и луксузот. Со топлите Медитерански води и прекрасните плажи, не е ни чудо што брегот на Франција е познато место за луксузен одмор.

Во Италија не ја пропуштајте можноста да ги посетите неверојатните тоскански села, никако немојте да го заобиколите Рим. Откријте ја топлината и убавината на Корзика, шармантните села и лозја…

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

LUKSUZNO PUTOVANJE MEDITERANOM

 

Напиши коментар