Убавина

Мачкасти очи? Секогаш актуелни!

Стилот на шминкање наречен „мачкасти очи“ се враќа и оваа година како уште посилна тенденција. Наместо да користите само сива и црна, за да го постигнете овој неверојатен ефект, користете метални или пак сенки во боја по целиот капак во комбинација со ајлајнер.

Ќе ви треба многу остар молив или пак ајлајнер за создавање на ефектот мачкино око.

 

Напиши коментар