Мода

Максимален сексапил – Victoria’s Secret

Нема многу да зборуваме за оваа колекција ниту пак за се поголемиот успех и популарност на овој бренд. Едноставно разгледајте ја нивната последна колекција сексапилен долен веш и уживајте…

 

 

 

 

Напиши коментар