Art & Crafts

Мали работи за големи промени

Секогаш пробај да му помогнеш на пријателот.

Верувај во себе.

Сакај многу.

Стекни нови пријатели, па макар и да се различни од тебе.

Остани мирен дури и кога ти се чини дека е невозможно!

Биди секогаш насмеан.

Понекогаш прифати ги разликите.

Биди спремен на изненадувања.

Сети се на изреката: Добрите работи им се случуваат на добрите луѓе.

Секогаш постои некој кој те сака повеќе одошто веруваш.

Уживај во животот, бидејќи е доцна и подоцна неможе да биде.

 

Секогаш пробај да му помогнеш на пријателот.

Верувај во себе.

Сакај многу.

Стекни нови пријатели, па макар и да се различни од тебе.

Остани мирен дури и кога ти се чини дека е невозможно!

Биди секогаш насмеан.

Понекогаш прифати ги разликите.

Биди спремен на изненадувања.

Сети се на изреката: Добрите работи им се случуваат на добрите луѓе.

Секогаш постои некој кој те сака повеќе одошто веруваш.

Уживај во животот, бидејќи е доцна и подоцна неможе да биде.

 

Напиши коментар