man fashion

Marc by Marc Jacobs пролет 2014

Деведесетите и понатаму се враќаат со Marc by Marc Jacobs пролет/лето 2014 колекцијата…

Нудејќи опуштен водич за претстојната сезона, оваа понуда го поедноставува стилот на доминантните одела и спортскиот шик. Со големи крагни и опуштени кроеви, јакни и панталони кои се многу удобни. Класичната машка гардероба, како што е оделото со пруги станува апсолутен хит за оваа сезона.

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

MARC BY MARC JACOBS PROLEĆE 2014

 

Напиши коментар