man fashion

MARC JACOBS Kолекција за мажи 2013

Jacobs повторно ги пробива модните бариери со својата нова колекција за есен/зима 2013 година. Оваа колекција не води назад низ времето кога младите носеле сако, смокинг панталони, и штофени одела. Иако не е револуционерна, оваа колекција не враќа на стилот кој во свое време бил точно тоа- револуционерен.

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

MARC JACOBS MUŠKA KOLEKCIJA 2013

 

Напиши коментар