man fashion

Машка мода за пролет/лето 2013

Секогаш многу малку внимани се посветува на машката мода, а сите ние сакаме да видиме убаво облечен маж. Еве што познатите модни брендови пласираа за пролет/лето 2013.

 

Напиши коментар