man fashion

Maшки спортски јакни за пролет 2013.

Овие јакни се погодни за сите активности, од посета на спортски терени до обична прошетка.

 

muske_jakne_1muske_jakne_3

muske_jakne_5muske_jakne_6

muske_jakne_7muske_jakne_8

muske_jakne_9muske_jakne_10

muske_jakne_11muske_jakne_12

muske_jakne_13muske_jakne_14

muske_jakne_15muske_jakne_16

 

Напиши коментар