man fashion

Машкиот моден сексапил и Belstaff

Мора да се согласите со нас дека последната есен-зима 2013 колекција од Belstaff е целосно посветена на машкиот сексапил и дрзок стил.

Во најголем дел комбинациите се во црна боја, но и оние останатите се повторно во темната палета. Кројот е одличен и идеално ги нагласува убавите атрибути на машкото тело.

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (1)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (39)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (38)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (36)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (37)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (34)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (35)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (33)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (31)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (30)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (28)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (26)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (24)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (21)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (19)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (16)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (15)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (13)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (7)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (8)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (4)

Belstaff Fall-Winter 2013-2014 Men's Collection (3)

 

Напиши коментар