man fashion

Massimo Dutti – за мажите со стил

Бен Хил е моделот кој е избран да ја претстави фантастичната Massimo Dutti гардероба во нивниот есенски Lookbook…

Шпанската модна куќа, Massimo Dutti, го ангажирала америчкиот манекен Бен Хил како заштитно лице на својот септемвриски lookbook, кој ги претставува избраните комбинации на гардероба од нивната есен/зима 2013 колекција.

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

BEN HILL ZA MASSIMO DUTTI

 

Напиши коментар