Prison brake

Мажи искусиле породилни болки

Двајца холандски водители одлучиле да ги искусат контракциите кој секоја жена ги има пред породување, како би докажале дека жените се послаб пол и дека тоа е причината поради која толку тешко ги поднесуваат болките при породувањето.

Посетиле една клиника во Холандија каде со помош на електро стимулација секој може да осети колку породувањето  навистина е болно.

Како и кај правото породување, почнале со благи контракции, чија болка двајцата ја прикриле со смеење, меѓутоа по извесно време кога почнале болките на контракција пред самото породување, тие вриштеле, скокале и ги стискале перниците.

На крајот  двајцата се сложиле дека севкупното искуство е еднакво на мачење.

Погледнете го видеото!

Напиши коментар