Керозин

MERCEDES BENZ CLA45 AMG

Два месеци по откривањето на класичната верзија на новиот CLA, Мерцедес одлучи да ја открие и AMG верзијата. Како и A45 AMG, и овој новитет го покренува 2.0-литарски турбо со дирекно вбризгување на гориво , со 360 ks и 436 Nm обртаи.

Внатрешноста на автомобилот има спортски управувач и спортски седишта.

Германскиот произведувач на луксузни автомобили присутен е повеќе од еден век на пазарот. Одговорни за создавање на модерни мотори со внатрешно согорување, “татковците” на Мерцедес-Бенз брендот, практично го измислиле автомобилот.

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

NOVI MERCEDES BENZ CLA45 AMG

 

Напиши коментар