Дестинации

Meridian Tahiti Resort

Доколку со нетрпение чекате да заминете на одмор и да се опуштите, далеку од гужвата и градската врева, ова може да биде право место за вас…

Неверојатно далеку, во француската Пелопонезија, на Society островите, на Тајланд.

Прекрасно, мирно и тивко место, спремно на сите да им објасни што навистина значи опуштање.

Le Meridian Tahiti е лесно достапен, се наоѓа на само 8 километри од интернационалниот аеродром. Гостите ќе ги пречека едно неверојатно место, на самата ивица на азурната лагуна, со прекрасна бела песочна плажа.

Резортот поседува вкупно 150 соби за гости, сите со прекрасен поглед. Мелодијата која ја емитуваат брановите овозможува прекрасна музика за опуштање заедно со песната на егзотичните птици.

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

MERIDIAN TAHITI RESORT

 

Напиши коментар