Мода

Michael Kors пролет-лето 2013

Новата пролетна колекција на модниот дизајнер Мајкл Корс за 2013 година е инспирирана од гламурозниот калифорниски стил. Во суштина колекцијата води потекло од модата карактерична за 60-те години што се гледа јасно од формата и геометријата на силуетите.

Michael Kors Spring-Summer 2013 Campaign (More Images) (2)

Michael Kors Spring-Summer 2013 Campaign (More Images) (3)

Michael Kors Spring-Summer 2013 Campaign (More Images) (4)

Michael Kors Spring-Summer 2013 Campaign (More Images) (5)

Michael Kors Spring-Summer 2013 Campaign (More Images) (6)

Michael Kors Spring-Summer 2013 Campaign (More Images) (8)

Michael Kors Spring-Summer 2013 Campaign (More Images) (9)

Michael Kors Spring-Summer 2013 Campaign (More Images) (10)

Michael Kors Spring-Summer 2013 Campaign (More Images) (11)

Michael Kors Spring-Summer 2013 Campaign (More Images) (12)

 

Напиши коментар