Мода

Минатото е иднината на модата – Balmain

Најновата пред есенска колекција  од Balmain за 2013/14 година е инспирирана од високата мода во Париз во текот на 70-те години каде биле карактеристични длабоките и богати нијанси на златната, тиркизната и виолетовата боја како и аристократските дезени и детали.

Погледнете како гламурозно може да изгледа жената на 21-от век облечена во духот на минатото.

Balmain Pre-Fall 2013 (1)

Balmain Pre-Fall 2013 (2)

Balmain Pre-Fall 2013 (3)

Balmain Pre-Fall 2013 (4)

Balmain Pre-Fall 2013 (6)

Balmain Pre-Fall 2013 (7)

Balmain Pre-Fall 2013 (9)

Balmain Pre-Fall 2013 (10)

Balmain Pre-Fall 2013 (11)

Balmain Pre-Fall 2013 (12)

Balmain Pre-Fall 2013 (13)

Balmain Pre-Fall 2013 (14)

Balmain Pre-Fall 2013 (15)

Balmain Pre-Fall 2013 (16)

Balmain Pre-Fall 2013 (17)

Balmain Pre-Fall 2013 (18)

Balmain Pre-Fall 2013 (20)

Balmain Pre-Fall 2013 (23)

Balmain Pre-Fall 2013 (24)

Balmain Pre-Fall 2013 (26)

Balmain Pre-Fall 2013 (27)

Balmain Pre-Fall 2013 (28)

Balmain Pre-Fall 2013 (30)

Balmain Pre-Fall 2013 (31)

Balmain Pre-Fall 2013 (32)

Balmain Pre-Fall 2013 (33)

 

Напиши коментар