Sweet Home

Минимализмот во своето најдобро издание

Дизајниран за млад брачен пар и замислен како простор каде сопствениците ќе побегнат од останатиот свет и ќе се опуштат по напорниот работен ден…

Иако поголемиот број од современите станови има минималистички дизајн, тие се истовремено и единствени. Деталите на ентериерот, намештајот, уметничките дела и декоративните елементи допринесуваат за разноликост. Иако станува збор за минимализам, деталите се многу важни.

Minimalizam u svom najboljem izdanju

Minimalizam u svom najboljem izdanju

Minimalizam u svom najboljem izdanju

Minimalizam u svom najboljem izdanju

Minimalizam u svom najboljem izdanju

Minimalizam u svom najboljem izdanju

 

Напиши коментар