Дестинации

Мистериозниот Египет

Доколку сте се упатиле кон местото каде се случува се, и дење и ноќе, пасочниот Naama залив е вистинската дестинација за вас: прекрасен песочен залив е срцето на Шарм Ел Шеик и совршено место за вас.

Овде можете да ги искусите сите типови на плажи и водени активности, кои вклучуваат возење со чамци, кајаци, сурфање на ветер, и секако пливање и сончање.

Во близина на предградието на Каиро, се наоѓа Plato Gize, каде се наоѓаат мистериозните пирамиди, заштитниот знак на античкиот Египет.

Позната како Khufu Пирамида, таа е најголемата во овој комплекс. Навистина неворајтно нешто кое морате да го видите. Таа е едно од 7-те светски чуда.

Двете помали, но и понатаму огромни, се пирамидите Khafre и Menkaure.

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

MISTERIOZNI EGIPAT

 

 

 

Напиши коментар