man fashion

Моден погодок – Banana Republic

Одличен избор за пролетта што не очекува направиле дизајнерите на овој фенси бренд.

Елегантен машки аутфит во доста опуштена варијанта што го прави овој начин на облекување идеален за поголемиот дел од твоето време.

Banana Republic Spring-Summer 2013 Men's Basics (1)

Banana Republic Spring-Summer 2013 Men's Basics (2)

Banana Republic Spring-Summer 2013 Men's Basics (3)

Banana Republic Spring-Summer 2013 Men's Basics (4)

 

Напиши коментар