← НАЗАД НА БОЗА

Модерен апартман во Италија

Модерен апартман во Италија
989 Читања

Модерниот стан, кој ќе ви го представиме во денешната статија се наоѓа во Сан Дона ди Пиаве, Италија. Тое е проект на Studiomobile и го носи името F/H. Материјалите што се користени при декорација на живеалиштето вклучуваат цемент и дрво и со палета на бои базаирана главно на белата боја. Домот има два спрата и голема тераса која нуди прекрасен поглед на реката и околниот регион. Внатрешниот дизајн е поврзан во сите соби. Просториите имаат слични декорации и материјали кои се повторуваат во секоја од собите.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk