Sweet Home

Модерен апартман во Њујорк

Во денешната статија ќе погледнете зад влезната врата на еден дом во Менхетен.

Внатрешноста на домот е дело на професионалци од студиото Desinger Fluff .

Внатрешноста на дизајнот е со бело-кремаста палета на бои, кои создаваат чувство на смиреност, комфорт и хармонија. Декорацијаста на просторот е комбинирана со Арт Деко елементи, разновидни и егзотични украси собрани од различни делови на светот.

 

Напиши коментар