Sweet Home

Модерен дом со хипи елементи

Модерен и стилски, ентериерот на ова мало, но шармантно живеалиште е како одраз на карактерот на сопствениците, кои се полни со контрасти, но со голема симисла за хумор. Овој скандинавски дом може да се пофали со многу топлина и стил. Користењето на бои како сината и виолетовата во комбинација со бела и беж придонесуваат за умерен баланс во домот. А кадифената текстура потсетува на еден елегантен класичен пристап.идејата на сопствениците била да се создаде токму таков дом, во кој хармонично ќе се спојат добро дефинираните линии со со раскошни и смели комбинации на бои. Што ќе кажете за овој дом, полн со страст и бројни контрасти?

 

Напиши коментар