Sweet Home

Модерен и елегантен дом во Торонто

Налетувајќи на овој класичен дом, немаше како а да не го споделиме со вас.

Ќе ви го презентираме овој наскоро реновиран апартман кој се наоѓа во еден од најпосакуваните реони на Торонто, Канада.

Ако сте фанови на минимализмот, тогаш овој дом дефинитивно ќе ви се допадне.

Задачата на присутниот дизајн е да го зачува традиционалното без да се заборава на малите задоволства на современиот ентериер.

 

Напиши коментар