Sweet Home

Модерен – Ретро трепезариски дизајн

Оваа трепезариска колекција се состои од две различни перспективи на дизајнерката Aurelien Brion која стана синоним за иновативен но и едноставен дизајн…

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

MODERNI-RETRO TRPEZARIJSKI DIZAJN

 

Напиши коментар